Kinderverhalen schrijfwedstrijd: De rommelzolder (gesloten)

0 Comments

De Online Schrijfschool van Marelle Boersma presenteert in samenwerking met Uitgeverij Neckar en de boekenbloggers van Thrillers & More de kinderverhalen schrijfwedstrijd De rommelzolder.

De rommelzolder
Online Schrijfschool

Doel: Schrijf met als thema De rommelzolder een avonturenverhaal van maximaal 2000 woorden gericht op lezers van 8 tot 12 jaar en stuur dit uiterlijk 15 mei naar inge@marelleboersma.nl. Maak met jouw inzending kans op een plekje in de gelijknamige bundel die door uitgeverij Neckar zal worden uitgegeven. Tip: Lees hier alle voorwaarden.

Prijs: De 15 beste verhalen zullen worden opgenomen in de korte verhalenbundel De rommelzolder, met daarin opgenomen een verhaal van kinderboekenschrijfster Suzanne Buis en Inge Spaan (auteur en docent Kinderverhalen schrijven Online Schrijfschool). De top 3 ontvangt bovendien een goodiebag met daarin deel 1 en 2 van de Lizzy-serie van Suzanne Buis. Het beste verhaal wordt tevens gepubliceerd op de website van Thrillers & More.
De 15 verhalen ontvangen ook schrijfcoaching van Inge Spaan, docent Kinderverhalen schrijven bij Online Schrijfschool.

Jury: Alle inzendingen zullen door een jury worden beoordeeld. De jury bestaat uit Suzanne Buis (Kinderboekenschrijfster), Lilian Brugel-Berbers (recensent Thrillers & More), Alexander Roessen (oa. Uitgeverij Neckar), Isabel Bos (11) & Rosalie Bos (9).

KiKa: Van elk verkocht exemplaar gaat 1 euro naar Stiching Kinderen Kankervrij (KiKa) ten behoeve van onder andere onderzoek naar genezing van kinderkanker en ondersteuning van Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Categories: