Nieuw bij uitgeverij Neckar: Rosalie Koppendraaier

0 Comments

Uitgeverij Neckar verwelkomt Rosalie Koppendraaier uit Noordwijk. Haar prentenboek Frieda op droomreis naar de dino’s, dat is geïllustreerd door Roel Steenbergen uit Apeldoorn, zal dit najaar verschijnen en is het eerste deel in de Frieda-reeks.

Over Rosalie

Rosalie Koppendraaier (1986) woont met haar man Adriaan en hun twee kinderen Fedde en Hugo in Noordwijk. Naast haar beroep als fotografe schrijft ze ook graag en leest ze graag voor. Ze wil niets liever dan het plezier wat lezen brengt overbrengen op haar eigen kinderen en het liefst aan alle kinderen.
Vanuit haar pedagogische achtergrond heeft ze een sterk gevoel kinderen te willen helpen. Zo ontstond de drive voor het schrijven en uitbrengen van een kinderboek waarbij kinderen uit en in elke situatie kunnen dromen over andere werelden, om te geloven in hun eigen kracht.

Over Frieda op droomreis naar de dino’s

Frieda heeft een geheimpje. Ze kan namelijk door de tijd en ruimte reizen. Wanneer Frieda op droomreis gaat komt ze uit bij de dino’s van 65 miljoen jaar geleden. De dino’s hebben een probleem en zijn blij met Frieda haar komst. Ze vragen haar dan ook direct om hulp. Frieda beschikt over kennis waarmee je superkrachten krijgt. Dat willen de dino’s ook! Ze steken de koppen bij elkaar …

Lees meer over Rosalie Koppendraaier op Neckar.nl

Volg Frieda ook op Instagram

Categories: